Na večernú pizzu do Budapešti
Keď som bola pred dvoma rokmi v Budapešti, tak sme narazili na úžasnú pizzeriu, do ktorej sme sa hneď zamilovali. Dali sme si tam pizzu, ktorú sme zhodnotili, ako tú najlepšiu čo sme jedli. Vynikajúco voňala, bola chrumkavá a cítili sme každú jednu prísadu, ako sa nám rozplýva na jazyku. Vtedy sme si povedali, že sa tam raz vrátime. A vrátili sme sa. Minulú sobotu sme „zbehli“ na večeru do Budapešti a je jasné, kam sme sa vybrali.

Prostredie bolo stále také perfektné, ako sme si pamätali. Skoro sme ani nedostali miesto na sedenie, toľko rezervácií mali už pred šiestou večer. Celkovo vizuál celej reštaurácie je niečo, čo chytí za srdiečko. Vidíte, ako tam jednotlivé jedlá robia, obsluha je rýchla a prívetivá a vládne tam príjemná atmosféra. Keď sme tam však boli pred dvoma rokmi, malo to ešte jeden obrovitánsky plus. Tým bola vôňa, ktorá sa šírila po celom priestore. Tentokrát to tam už chýbalo. Napriek tomu sme sa stále tešili na pizzu. Tá bola zachvíľu už na našom stole. (obsluha je tu veľmi rýchla a jedlo máte rýchlo na stole a nehrozí, že by bolo studené)

Na fotke oboch pizza vyzerá veľmi chutne, no má to svoje ALE. Čo sa týka mojej s mozzarelou a rukolou, tak bola dosť suchá. Zbytočne veľa cesta, ktoré už nebolo také, ako predtým. Mínusom bolo, že tam nebol žiaden základ, ktorý by jej pridal chuť a šťavnatosť. Oproti tomu však bola mastná…Druhá pizza bola šťavnatejšia, no tiež cesto neuchvátilo a chýbalo jej niečo na dochutení. No a pri oboch pizzách nám tam chýbala vôňa. Nebolo to už ono. Viete si predstaviť, ako klesla naša nálada?
To, prečo sme si toto miesto hneď zamilovali, razom negatívne zamrazilo naše srdiečka a najmä chuťové bunky a odchádzali sme sklamaní. TOPKA klesla na obyčajný priemer. Zostáva to však stále reštaurácia, ktorá má svojho ducha a svojim zovňajškom zaujme velikánsky počet návštevníkov. Škoda, že sme sa len museli sklamať. 🙁 Čo sa však týka iných jedál, k tým sa neviem vyjadriť. Toto celé moje hodnotenie sa týka len výberu pizze. Možno sme mali len smolu pri výbere, no rovno pri dvoch?
Reštauráciu si môžete bližšie pozrieť na tomto linku.
Máte aj vy takúto skúsenosť? Takéto sklamanie s nejakým podnikom, ktorý ste si úplne zamilovali a napokon, keď ste sa tam opäť ocitli, tak vás v niečom sklamal? My ešte zbožňujem jeden podnik v Banskej Štiavnice, kam sa snažíme chodiť raz za rok, tak hádam sa takéto nikdy nestane.